"За брехню треба відповідати": Бутусов пригрозив відповідальністю міністру оборони

11 грудня 2020, 10:34
427
Юрій Бутусов звинуватив Андрія Тарана у брехні.
Міноборони
Юрій Бутусов відповів на заяву Міноборони / Фото: Міністерство оборони України

Журналіст Юрій Бутусов відреагував на заяву Міністерства оборони, яке раніше пропонувало йому посаду.

У своєму Facebook Бутусов звинуватив міністра оборони Андрія Тарана у брехні.

"Скоро напишу детальну відповідь. Одне скажу відразу - міністр оборони Андрій Таран збрехав - ніякої співбесіди зі мною не проводили. І за цю брехню треба відповідати.

Міністр оборони Андрій Таран не зможе піти від відповідальності за свої слова, і відповідальність лежить також на його начальнику - Верховному головнокомандуючому", - додав Бутусов.

Раніше Міністерство оборони відмовилося брати на роботу журналіста Юрія Бутусова, хоча той заздалегідь погодився працювати в Міноборони і опублікував план з 12 пунктів, які він висловив готовність реалізувати на роботі в Міністерстві оборони.

У відомстві заявили, що у них немає вакансій, які б відповідали рівню амбіцій Бутусова. "За результатами бесіди з шановним журналістом сьогодні, кадрові служби змушені повідомити про відсутність вакансій, що відповідають рівню його амбіцій, які зараз перевищують його рівень необхідних компетенцій", – повідомила прес-служба Міноборони.

читайте такожБутусов прокоментував звинувачення Єрмака у справі вагнерівців

Юрій Бутусов: новини

  • У вівторок, 8 грудня, в Міноборони України запропонували українському журналісту Юрію Бутусову влаштуватися на роботу у відомство. Йому порекомендували зайняти одну з посад в цікавлять його сферах.
  • Бутусов прийняв пропозиції відомства і опублікував план з 12 пунктів, які він висловив готовність реалізувати на роботі в Міністерстві оборони.
  • Втім, 9 грудня Бутусов заявив, що після публікації його програми відомство перестало виходити на зв'язок. На його думку, така позиція Міноборони свідчить про небажанні Міністерства вирішувати серйозні проблеми.
  • У Міноборони прояснили питання з призначенням журналіста Бутусова. 9 грудня 2020 року у відомстві заявили, що Юрій Бутусов не розуміє функціональних обов'язків посад, на які претендує.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти