"За антиукраїнську пропаганду": ЗМІ розповіли, як СБУ готує санкції проти каналу"НАШ"

27 січня 2022, 12:31
Готуються документи для РНБО для запуску у зв'язку з тим, що СБУ фіксує випадки антиукраїнської пропаганди на каналі "Наш", говорить джерело журналістів.
Канал Наш
Канал "Наш" / TK Media

Українська влада планує ввести санкції проти проросійського телеканалу "Наш". Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело в середовищі правоохоронців.

Згідно з його даними, Служба безпеки України вже готує відповідні матеріали. "Готуються документи для РНБО для внесення до списку санкцій у зв'язку з тим, що СБУ фіксує випадки антиукраїнської пропаганди на цьому телеканалі", — розповів співрозмовник.

У той же час, коли саме дане питання буде розглянуто Радбезом, джерело журналістів не уточнило.

відео дня

читайте такожМураєвим займуться правоохоронці: в ОП натякнули, що чекає ставленика Кремля

Нагадаємо, раніше Міністерство закордонних справ Британії заявило, що викрило докази змови щодо встановлення проросійської влади в Україні на тлі планів Кремля про вторгнення в Україну.

"У нас є інформація, яка вказує на те, що російська влада прагне встановити проросійського лідера в Києві, оскільки розглядає питання про вторгнення та окупацію України. Потенційним кандидатом розглядається колишній народний депутат України Євген Мураєв [власник телеканалу "Наш" - Главред]", – повідомили в МЗС Британії.

У список "міністрів" потрапили ще четверо колишніх чиновників з часів Януковича і один екс-нардеп - Арбузов, Азаров, Клюєв і Сівкович. Всі вони з 2014 року живуть в Росії.

Російський МЗС назвав "дезінформацією і провокаційною діяльністю" заяву Британії про те, що Кремль планує привести до влади в Україні проросійського лідера.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти