Випав з вікна лікарні після розмови з донькою: на Волині загинув пацієнт COVID-відділення

22 листопада 2021, 13:55оновлено 24 листопада 2021, 18:46
Трагедія сталася пізно ввечері 21 листопада. Сьогодні ж пацієнта мали виписати з медзакладу.
Випав з вікна лікарні після розмови з донькою: на Волині загинув пацієнт COVID-відділення
Пацієнт COVID-лікарні у Боголюбах випав з вікна / uagit.tv

78-річний чоловік загинув після падіння з вікна четвертого поверху COVID-лікарні поблизу Луцька. Поліція розглядає версію самогубства.

"Близько 21:00 вчора до поліції надійшло повідомлення про вчинення самогубства 78-річним жителем Львівської області. Чоловік вистрибнув із четвертого поверху медзакладу, в якому проходив лікування, він загинув на місці", – повідомила поліція Волинської області.

Правоохоронці не виявили слідів насилля під час попереднього огляду. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. Встановлюються усі обставини загибелі.

Загиблий є уродженцем Сокальського району Львівської області. Він лікувався у COVID-стаціонарі Волинської обласної клінічної лікарні селі Боголюби поблизу Луцька упродовж трьох тижнів, і вже сьогодні, 22 листопада, його повинні були виписати.

Як повідомляє ТСН, трагедія сталася після телефонної розмови із донькою. Проте чи саме розмова з рідними стала причиною трагедії – поки що невідомо. Також лікарі не коментують, у якому психологічному стані був чоловік перед загибеллю.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі пацієнт з COVID-19 перерізав собі горло. Лікарям вдалося вчасно зупинити кровотечу. Чоловік потрапив до реанімації у важкому стані. Медики кажуть, що він не витримав страждань через важку форму коронавірусної хвороби.

Крім цього, в Тернополі пацієнт з коронавірусом перерізав собі сонну артерію на очах у лікарів. Чоловік занадто гостро відчував провину через те, що нібито заразив багато людей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти