Другий президентський термін Зеленського: Єрмак назвав головну умову

28 січня 2021, 17:24оновлено 28 січня 2021, 18:35
Президент повинен зрозуміти, що він встиг виконати під час першої каденції, підкреслив глава ОП.
Єрмак Зеленський
Андрій Єрмак та Володимир Зеленський / Офіс президента України

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував ймовірність висунення кандидатури Володимира Зеленського на другий президентський термін.

Як підкреслив він в інтерв'ю НВ, визначатися з другим терміном президент Зеленський буде після завершення першої каденції.

"Що стосується другого терміну: думаю, визначатися з цим він буде ближче до закінчення першого терміну, коли буде зрозуміло, що він встиг виконати, як він бачить подальший розвиток. Для нього сьогодні немає нічого важливішого, ніж реалізація тих планів, які він собі поставив, з якими він йшов на вибори, і внутрішня оцінка себе. Він ніколи сам собі не пробачить, якщо те, що він пообіцяв, не зробить", - зазначив глава ОП.

Відповідаючи на питання, скільки років Єрмак готовий залишатися з президентом, він сказав: "Я готовий бути стільки, скільки вирішить президент".

читайте також"У Зеленського не буде другого президентського терміну": екс-радник Путіна назвав причину

Раніше вигнаний з фракції Слуга народу депутат Гео Лерос розповів про те, що Зеленський під час святкування свого дня народження повідав про свої амбітні плани йти на другий президентський термін.

"Зеленський своєму найближчому оточенню заявив, що йде на другий термін", — написав Лерос.

Рейтинг Володимира Зеленського:

  • Якби вибори президента України проходили в другій половині січня 2021 року, найбільше голосів отримав би чинний глава держави Володимир Зеленський, свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.
  • Так, за Зеленського на сьогоднішній день готові проголосувати 13,4% серед усіх респондентів і 19,8% серед тих, хто визначився з вибором.
  • На другому місці-екс-президент Петро Порошенко, якого підтримали б 10,6% серед усіх респондентів і 15,7% серед тих, хто визначився з вибором.
  • Далі в рейтингу йдуть: Юлія Тимошенко (8% і 11,8% відповідно), Юрій Бойко (7,4% і 11%), Ігор Смешко (6% і 8,9%), Віктор Медведчук (5% і 7,5%), Володимир Гройсман (3,9% і 5,8%).
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти