ЗСУ контролюють кордони Дніпропетровщини, на небезпечних напрямках посилено захист - голова облради

15 березня 2022, 16:17
280
Окупанти проводять бомбардування населених пунктів з метою деморалізувати українців і знищити інфраструктуру.
ЗСУ контролюють кордони Дніпропетровщини, на небезпечних напрямках посилено захист - голова облради

Голова Дніпропетровської обласної ради, заступник керівника Ради оборони регіону Микола Лукашук повідомив, що кордони Дніпропетровської області перебувають під повним контролем Збройних Сил України.

"Окремо хочу зупинитися на Херсонському напрямку. Це Кривий Ріг, Зеленодольськ, Апостолове, Нікополь. Там вся оборона підсилена. Область готова. Вірте в ЗСУ, Нацгвардію. Вони в нас найкращі та дуже потужні", – говорить він та додає, що ворог в Україні зазнає значних втрат.

За його словами, окупанти здійснюють бомбардування населених пунктів з метою деморалізувати українців та знищити інфраструктуру, адже в прямому бою агресор не має жодних успіхів.

відео дня

"Відтак коли лунає сирена – реагуйте. Українські військові роблять все, щоб у нас були мирні дні та ночі", – наголосив Лукашук.

Також очільник обласної ради закликав місцевих бізнесменів відновлювати роботу, попри складнощі воєнного часу, адже економіка має працювати, а люди мають отримувати заробітну плату.

Крім того Лукашук зупинився і на темі життєдіяльності області та зазначив, що вся критична інфраструктура регіону працює, а також наявні запаси продуктів, дизпалива, бензину та ліків.

Як відомо, у ніч на 15 березня ворог атакував аеропорт у Дніпрі. Зруйнована злітно-посадкова смуга, пошкоджено термінал.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти