ЗСУ героїчно знищили ворожий дрон-камікадзе, який атакував РЛС

26 липня 2022, 20:47
Знищений дрон може рухатися зі швидкістю 110 кілометрів на годину під час горизонтального польоту і 300 кілометрів на годину під час атаки цілі.
ЗСУ героїчно знищили ворожий дрон-камікадзе, який атакував РЛС
У Миколаївській області знищили ворожий дрон / https://t.me/kpszsu

У Миколаївській області у вівторок, 26 липня, російські війська хотіли атакувати українську радіолокаційну станцію. Повітряні сили успішно збили ворожу ціль, повідомляє в Telegram Командування Повітряних сил Збройних сил України.

"26 липня воїнами Повітряного командування "Південь" збитий ударний безпілотний літальний апарат типу "Ланцет", який намагався атакувати радіолокаційну станцію в Миколаївській області", - йдеться в повідомленні.

Знищений дрон може рухатися зі швидкістю 110 кілометрів на годину під час горизонтального польоту і 300 кілометрів на годину під час атаки цілі. Дальність дії досягає 40 кілометрів.

відео дня

Війна Росії проти України

Президент Володимир Зеленський 25 липня під час свого вечірнього відеозвернення фактично відповів главі МЗС РФ Лаврову на його заяву про нібито намір Росії, мовляв, "позбавити українців від антинародного і антиісторичного режиму". Президент підкреслив, що нападати на Україну можуть тільки ті, хто не знає історії країни. Українці ніколи не віддадуть свою незалежність.

Радник керівника Херсонської ОВВА Сергій Хлань заявив, що на Південному фронті стався перелом – ЗСУ отримали перевагу над військами РФ на Херсонщині та перейшли до контрнаступальних дій. За його прогнозом, окупований Херсон можуть звільнити вже у вересні.

Заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін розповів про те, що Україна готується до гіршого сценарію. За його словами, Путін може "дотиснути" Лукашенка, і тоді виникне ризик нападу Білорусі на північні і західні області України. Держава вже працює над зміцненням оборони на декількох напрямках.

Увечері, 25 липня, війська Росії потужно обстріляли прикордонний район на Чернігівщині з "Градів", повідомляє начальник Чернігівської обласної Військової адміністрації В'ячеслав Чаус.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти