"Всі ридали": cпецкор ТСН розповіла про зйомки у воєнному Києві

1 квітня 2022, 15:39
124
Неллі Ковальська розповіла, що відправила дітей та маму у безпечне місце та свідомо залишилась працювати, адже це - її покликання та професійний обов'язок.
'Всі ридали': cпецкор ТСН розповіла про зйомки у воєнному Києві

Неллі Ковальська журналістка ТСН на 1+1, яка з перших днів війни показує життя Києва. Попри те, що Неллі мама двох дітей, вирішила залишитися в Києві та продовжує боронити країну на інформаційному фронті. Ексклюзивно для сайту 1+1 кореспондентка ТСН розповіла, чим доводиться ризикувати, аби глядачі могли бачити правду, та чому впевнена, що Україна обов'язково переможе.

У своєму інтерв’ю Неллі розповіла, що відправила дітей та маму у безпечне місце та свідомо залишилась працювати, адже це - її покликання та професійний обов'язок.

"Журналіст - трохи як солдат. Це - твоя професія, ти її колись обрав. Звісно, це не означає, що журналіст не може залишати місце своєї "служби". Але він має докласти всіх зусиль, щоб допомагати утримувати інформаційний фронт", - сказала Неллі Ковальська.

відео дня

Журналістка взяла на себе столичну тематику та показує глядачам Київ щодня, якою б не була ситуація. Неллі зізналася, відкриває для себе неймовірних людей, вчинки яких вражають та надихають, а деякі події вже просто не зможе забути.

"Десь на 4 чи 5 день війни на Майдані Незалежності увімкнули гімн Києва, і я поїхала туди це знімати. Коли ми показали абсолютно порожній Майдан, на якому лунає гімн Києва, всі ридали. І ми зрозуміли, що людям дуже потрібно бачити Київ. Як він живе, який він, що там зараз відбувається, це все дуже важливо", - поділилась Неллі.

Не дивлячись на ситуацію, Київ, за словами новинарки, зараз найкраще для неї місце.

"Я розумію, що багато людей повиїжджало, і дуже чекаю, коли вони повернуться. Але не дивлячись на це, перебувати у Києві нині – це суцільний кайф, бо з ким ти не заговориш, ти відкриваєш для себе якісь такі фантастичні історії, риси характеру людей. І це окреме дуже велике задоволення", - додала Неллі.

Журналістка вірить у невідворотність перемоги України та переконана, що наразі нам потрібно одне – набратися терпіння. А після війни мріє вирушити у незабутню подорож, під час якої збиратиме разом всіх її рідних.

Повну версію інтерв'ю кореспондентки ТСН Неллі Ковальської читайте на сайті 1+1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти