Усіх знищено: ЗСУ "задвохсотили" цілу роту колаборантів

11 жовтня 2023, 17:32оновлено 11 жовтня 2023, 19:47
7043
Групу "російських" "добровольців" готували півроку, а потім відправили у "м'ясні" штурми.
всу
Тривають інтенсивні бої в районі Авдіївки / Колаж Главреда. Фото: 47 окрема механізована бригада, Бригада тактичної авіації М. Васильків

На Запорізькому напрямку ліквідована рота зрадників "народного ополчення" з Генічеська. Поплічників окупантів знищено усіх до одного, інформує партизанський рух "АТЕШ" в Telegram.

Повідомляється, що роту добровольців Росія збирала протягом півроку.

"В основному, це були наркомани, алкоголіки та інший "цвіт нації". Їм обіцяли високе грошове забезпечення і військовий кар'єрний ріст в Криму. Але доля розпорядилася інакше. Усіх зрадників було знищено", - йдеться в повідомленні"АТЕШ".

відео дня

Партизани пояснюють, що "добровольців" кинули у "м'ясні штурми".

Війна в Україні - останні новини

Росія перейшла у масштабний контрнаступ на сході України, щоб відтягнути ресурси ЗСУ від Роботиного, де захисники успішно наступають з літа 2023 року. Однак всі штурми 10 жовтня, за даними Генштабу, закінчилися для ворога провалом.

Наразі ЗС РФ намагаються знищити Авдіївку. Експерти Інституту вивчення війни помітили значне зростання активності росіян в районі Очеретиного, Тоненького, Бердичева, розташованих на північний захід від Авдіївки, та на лінії Водяне - Опитне на північний захід від Авдіївки.

На думку багатьох експертів, бої на цій ділянці фронту - найінтенсивніші за останні місяці. Противник намагається оточити угруповання Сил оборони.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти