Ворог притих та готується до великого наступу: боєць ЗСУ назвав небезпечні напрямки

25 березня 2024, 10:41
Противник з періодичністю раз на 2 години запускає FPV-дрони по наших логістичних шляхах, де українські військові виїжджають на позиції.
Ворог притих та готується до великого наступу: боєць ЗСУ назвав небезпечні напрямки
Окупанти готують великий наступ / колаж: Главред, фото: 37 окрема бригада морської піхоти, 31 окрема механізована бригада

Боєць ЗСУ Євген Ієвлєв з Горлівського напрямку зазначив, що противник знизив свою активність у порівнянні зі щільністю ворожих обстрілів в останні місяці.

"Дивлячись на попередні 3-4 дні, активність ворога впала, якщо порівнювати з останніми місяцями. Летять і касетки, і міномети, але не так, як це було раніше. Тобто з 24 годин на добу активність була 18-20 годин. Противник з періодичністю раз на 2 години запускає FPV-дрони по наших логістичних шляхах, де ми виїжджаємо на позиції, вивозимо хлопців. Але на здивування стосовно того, що було в останні два місяці, трохи притихло", - прокоментував боєць ЗСУ в ефірі телеканалу "Еспресо".

За його словами, спостерігаючи відстань у глибину 15-20 км, не видно пошкодження чи знищення ворожих логістичних артерій, тому складно сказати, чому противник знизив свою активність.

відео дня

"Можливо, десь вороги стали економити БК, бо машини, які їм доставляли боєкомплекти, ми бачимо, що вони їздять. Перший варіант, який ми розглядаємо, вони готуються до наступу. Другий - економлять БК, яке могло десь їм знадобитися більше. Або вони отримали сигнали, що якийсь певний час боєкомплекти отримувати не будуть", - зауважив Євген Ієвлєв.

Нагадаємо, що офіцер ЗСУ назвав причини, чому інтенсивність боїв в районі Авдіївки зменшилась. Ворог проводить перегрупування і активно здійснює розвідувальну роботу на цьому напрямку бойових дій. Однак, російські військові стріляють з артилерії, вчиняють скиди з дронів, застосовують дрони-камікадзе.

ЗСУ жорстко пошматували росіян та відкинули їх на півдні. На лівобережжі Дніпра окупанти наважилися на 2 невдалих штурми наших позицій у районі Кринок на Херсонщині. Наші бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та зміцнення позицій.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти