Внесок у безпеку регіону: "Метінвест" підтримав Донецький університет внутрішніх справ

9 серпня 2021, 16:23
Кошти будуть спрямовані на те, щоб курсанти змогли відпрацювати всі навички, необхідні їм у професії

Донецький держуніверситет внутрішніх справ отримав допомогу від "Метінвесту" у розмірі 1 мільйон гривень. Завдяки цим засобам буде покращено практичну підготовку студентів вищого навчального закладу.

Таким чином група компаній внесла свою лепту у підтримку безпеки в Маріуполі та Денецькій області, адже багато випускників цього вишу стають правоохоронцями у цьому регіоні.

відео дня

Зокрема, кошти будуть спрямовані на те, щоб курсанти змогли відпрацювати всі навички, необхідні їм у професії, зазначив Іван Голтвенко, директор з персоналу та адміністрації МК "Азовсталь" (входить до групи "Метінвест").

За словами очільника управління Нацполіції в Донецькій області, генерала поліції 3-го рангу Миколи Семенишина, виділений 1 млн грн допоможе майбутнім працівникам поліції вдосконалювати свою службову підготовку.

Нагадаємо, раніше "Метінвест" підтримав програму релокації вищих навчальних закладів у Маріуполі та інвестував у це майже 50 млн грн. Кошти пішли на облаштування корпусів та гуртожитків одразу для трьох університетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти