Віталій Кличко привітав колектив 57-ї школи з ювілеєм - 100-річчям з дня заснування навчального закладу

22 квітня 2023, 13:49
Віталій Кличко привітав колектив 57-ї школи з ювілеєм - 100-річчям з дня заснування навчального закладу

Мер Києва Віталій Кличко завітав на 100-річчя київської середньої школи №57, яка розташована по вулиці Прорізній, 19а, та привітав колектив навчального закладу з ювілеєм. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Привітав зі 100-річним ювілеєм педагогів та учнів спеціалізованої школи №57 з поглибленим вивченням англійської мови, яка розташована у Шевченківському районі столиці. У цій школі навчаються понад 500 учнів. Освітній процес організовують більше 60 педагогів. Цей навчальний заклад бере участь у різних міжнародних та міських проектах. Серед випускників школи - відомі дипломати, науковці, лікарі, поети, актори та спортсмени", - зазначив Віталій Кличко.

Він також наголосив, що чимало випускників та працівників школи наразі боронять Україну в лавах Збройних сил. А учні та педагоги активно допомагають захисникам та переселенцям.

відео дня

"В цей драматичний для України час активна спільнота школи №57 згуртувалася для допомоги Збройним силам України та українцям, які постраждали від дій російських варварів. Вчителі, батьки, учні та випускники школи збирають і надсилають допомогу військовим та вимушеним переселенцям. Разом ми все подолаємо, вистоїмо та переможемо! Бо українці люблять свою країну і роблять, кожен на своєму місці, все, заради волі, успіху та розвитку нашої держави", - підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко вручив Почесну грамоту для колективу директорці школи Зої Киянець, яка є випускницею школи №57 і очолила її у надскладні часи – в середині минулого року.

"На жаль, не всіх учнів можемо бачити у наших стінах. Але ми робимо все можливе, щоб задовольнити всі освітні потреби. Аби, де б дитина не перебувала, вона здобувала українську освіту", - запевнила Зоя Киянець.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти