"Вінничани" передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

24 серпня 2024, 08:30
64
'Вінничани' передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

Напередодні Дня Незалежності ЗСУ отримали від ГО "Ми – Вінничани" та Благодійного Фонду МХП-Громаді техніки та обладнання на суму понад 2 млн грн.

У військові частини буде доставлено 50 дронів FPV 7 дюймів з вмонтованою камерою, 10 тепловізійних прицілів DAHUA c435 з дальністю виявлення цілі 1900 м, 9 блоків багатоканальної зарядки "Bandera Power", 5 супутникових модемів Starlink та інше.

'Вінничани' передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

У процесі передачі обладнання військовослужбовцям взяли участь народні депутати України нинішнього і попереднього скликань Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Сергій Кудлаєнко, колишній голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та керівник Благодійного Фонду "Український Альянс" Микола Філонов.

відео дня
'Вінничани' передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

"Все обладнання – це те, що рятує життя нашим воїнам, допомагає нищити ворога, те, що замовляли бійці ЗСУ, тероборони і Нацгвардії", – прокоментував подію народний депутат України Микола Кучер.

'Вінничани' передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

Загалом, з початку повномасштабного вторгнення агресора у лютому 2022-го року, ГО "Ми – Вінничани" придбали і передали ЗСУ та Силам оборони України техніки і обладнання на суму понад 22 млн грн. Про це проінформував голова громадського об’єднання Валерій Коровій.

Також він подякував партнерам ГО, зокрема, БФ "МХП – Громаді", які максимально сприяють справі допомоги фронту.

'Вінничани' передали на фронт техніки ще на 2 млн грн

"Це в пріоритеті нашої ГО "Ми Вінничани". Першими йдуть військові, а потім ті громади, де живуть їхні діти, родини. Кожної української родини торкнулась ця війна. Ми намагались забезпечити саме тим, на що є найбільша потреба. Це дрони, приціли, "бандера павери", які виробляються у Вінниці і їх завжди просять наші військові", – зазначила народний депутат України, Лариса Білозір.

Відзначимо, що співзасновниками та партнерами "Вінничан" є народні депутати України нинішнього та минулих скликань – Лариса Білозір, Геннадій Вацак, Микола Кучер, Олександр Домбровський, Сергій Кудлаєнко, колишній голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, керівник благодійного фонду "Український Альянс" Микола Філонов. Впродовж 2022-2024 рр. ГО "Ми – Вінничани" провело низку благодійних марафонів збору коштів на потреби фронту, внаслідок яких декілька партій техніки та обладнання було передано військовим частинам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти