"Відновити кордони": військовий розповів про закінчення війни в Україні

23 серпня 2023, 17:18оновлено 23 серпня 2023, 20:40
898
Якщо нам не подобається наш політичний устрій, ми збираємося на Майдані і змінюємо владу, але в Росії це неможливо, вважає Жеребило.
'Відновити кордони': військовий розповів про закінчення війни в Україні
Військовослужбовець розповів про закінчення війни / колаж: Главред, фото: 36-та ОМБП, Facebook

Заступник командира батальйону "Арей" Української добровольчої армії Сергій Жеребило в інтерв’ю Главреду розповів про можливі терміни та сценарії закінчення війни.

"Знаю лише одне: іншого шляху, крім боротьби, у нашої нації, нашого народу немає. Росія - це споконвічний ворог, і зараз нам випав історичний шанс, аби нарешті скинути російське ярмо. Ми дуже різні. Росіяни - це просто стадні люди, ординці. Ми інші - вільні, геть відмінні. Якщо нам не подобається наш політичний устрій, ми збираємося на Майдані і змінюємо владу. В Росії це неможливо. Якщо росіяни й далі житимуть у злиднях і без зручностей, вони й слова не скажуть, бо це просто раби. Так, у нас було спільне з росіянами минуле, але майбутнє у нас точно різне", - наголосив військовослужбовець.

Він додав, що не знає, чи надовго ця війна, але точно знає, що іншого шляху немає - українці повинні відновити свої кордони.

відео дня

"Дуже б хотілося, аби це сталося якомога швидше, щоб можна було повернутися додому, до родини, обійняти своїх дітей, жити мирно і будувати країну", - підкреслив Жеребило.

Успіхи української армії

Нагадаємо, що поблизу острова Зміїний українські бойові катери підбили російський літак. У відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці завдали удару по літаку окупантів, повідомили у ГУР.

У Криму ЗСУ підірвали ракетний комплекс і РЛС окупантів РФ. Судячи з усього, "бавовна" сталася в районі Оленівки Чорноморського району на заході півострова.

Просування ЗСУ в районі Роботиного наближає до другої лінії "оборони" РФ. До речі, аналітики ISW не спостерігали жодного нового російського угруповання в Запорізькій області на цій локації за поточний місяць.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти