"Нам би їхні Байрактари: окупанти трусяться від жаху, коли чують про поставки зброї в Україну

17 травня 2022, 10:21оновлено 17 травня 2022, 11:24
Військові РФ висміюють хвалену "велич Росії", адже країна-агресорка, розв’язуючи повномасштабну війну проти України, не забезпечила їх нормальним озброєнням.
'Нам би їхні Байрактари: окупанти трусяться від жаху, коли чують про поставки зброї в Україну
Окупанти трусяться від жаху, коли чують про поставки зброї в Україну/ Reuters

Російські загарбники заздрять українським військовим через те, що в ЗСУ є новітнє озброєння. А окупантів при цьому РФ не забезпечила необхідним військовим обладнанням, коли розв’язала повномасштабну війну проти України.

Про це російський окупант розповідає знайомому по телефону. Їхню розмову перехопила і оприлюднила Служба безпеки України.

"Нам би безпілотники, як у них "Байрактар". Була б тема взагалі... Їхні пташки політали, координати просвітили, і тоді вони як вдарили [ неценз.] нас" – поскаржився своєму другові контрактник, який воює на Запоріжжі.

відео дня

Сам загарбник у розмові почав висміювати "велич Росії". За його словами, РФ не забезпечила їх навіть простими дронами, і тепер окупанти просять своїх рідних шукати і купувати їм хоч якісь безпілотники. Частково дрони для них купують спонсори.

"Росія – дика держава… Самі замутили ту спецоперацію... А фермери тепер нам збирають гроші, щоб купити квадрики", – каже загарбник.

Також окупанти з жахом стежать за тим, як в Україну надходить західне озброєння. За словами загарбника, вони постійно читають новини, як інші країни надають Україні зброю, і бояться настання того часу, коли отриману військову допомогу ЗСУ почнуть застосовувати на фронті.

В СБУ при цьому зазначають, що, напевно, окупанти ще не читали новин про нові гармати і ленд-ліз.

"Тож попереду у них багато відкриттів. Не тільки в новинах, але і на полі бою", – наголосили в СБУ.

Нагадаємо, у ніч і під ранок вівторка, 17 травня, війська РФ атакували кілька регіонів України. Під удар ворога потрапили Київ та область, а також Харківщина і Львівщина. Жителі регіонів заявили про звуки ракет і вибухів.

Також повідомлялося, що вранці 17 травня 2022 року російські окупанти завдали ракетного удару по селищу Десна в Чернігівській області. В результаті є загиблі та багато поранених.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти