"Велике будівництво" у Львові: почалась реконструкція моста на транзитному кільці

20 квітня 2021, 15:29
Укравтодор показав прогрес будівництва на транзитному кільці Львова.

У Львівській області на автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка проведено монтаж балок на мосту через річку Желдець. Оновлений міст, що реконструюється за президентською програмою "Велике будівництво", буде відповідати європейським стандартам і стане частиною Великого транзитного кільця навколо Львова, пише Укравтодор на своїй офіційній сторінці у Facebook.

В ході реконструкції, за даними Укравтодору, мостову переправу буде розширено до 8 метрів, а її довжина складе 25 метрів.

Наразі на об'єкті вже розпочато роботи з в'язання арматури для накладної плити.

відео дня

Роботи на дорозі Т-14-25 Миколаїв - Городок - Жовква - Кам'янка-Бузька - Бібрка ведуться одночасно на кількох ділянках капітального ремонту та реконструкції. "Подекуди там взагалі немає дорожнього покриття", - пише Укравтодор.

Дорога Т-14-25 з'єднує два райони Львівської області: Жовківський та Кам'янка-Бузький. Т-14-25 виступає також сполучною дорогою для двох трас: Тернопіль - Львів - Рава-Руська та Львів - Радехів - Луцьк.

Загальна протяжність ділянки дороги Т-14-25, яку буде реконструйовано в цьому році, складе 25,5 км.

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що відновлення доріг місцевого значення є пріоритетним напрямком у 2021 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти