В УЗ розповіли про поїзну бригаду, яка евакуювала вже понад 15 тисяч українців

15 березня 2022, 18:31
154
Олександр Бесараб та його поїзна бригада з 19 провідників та електромеханіка три тижні безперервно курсують країною, допомагаючи евакуювати постраждалих від війни українців.
В УЗ розповіли про поїзну бригаду, яка евакуювала вже понад 15 тисяч українців

Про це повідомила Facebook-сторінка Укрзалізниці.

"Сьогодні - рівно три тижні безперервного курсування бригади країною, в тому числі - на евакуаційних рейсах. І вони продовжують працювати без вихідних: бригада вже перевезла на захід України понад 15 000 пасажирів, в тому числі - евакуйованих до Кривого Рогу з Херсона та Миколаєва, і ця кількість збільшується з кожним днем", - розповіли в УЗ.

В Укрзалізниці підкреслили, що ці залізничники віддано роблять те, що вміють найкраще: заспокоюють, розсаджують, допомагають пасажирам всіма доступними способами. При цьому працюючи у переповнених поїздах з наляканими людьми, дітьми, хатніми тваринами, будучи одночасно провідниками та психологами, надаючи першу домедичну допомогу, ці співробітники залізниці роблять неможливе, не очікуючи подяки чи заохочення.

відео дня

"4 години сну в кращому випадку та їжа від волонтерів на станціях прямування поїзда (навіть нею вони діляться з пасажирами!) - ось все, на що вони можуть розраховувати. Жоден з них за цей час не жалівся на важкість роботи: вся команда, як одна людина, працюють на єдину мету: убезпечити якомога швидше якомога більшу кількість громадян України", - зазначили в УЗ.

У держустанові наголосили: кількість бомб, що скидає російська армія на українські міста, має межі, а вдячність за героїзм в надскладних обставинах - безмежна.

"Ми дякуємо всім нашим колегам за стійкість перед обличчям загрози, за готовність щоденно ризикувати заради порятунку життів українських громадян", - написали в УЗ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти