В університеті культури презентували творчу лабораторію майбутнього SPACE-STUDIO "ПоплавОК"

15 грудня 2022, 16:04

Університет культури завжди був і залишається флагманом з впровадження інновацій у навчальний процес, це потужна освітня корпорація із сучасними мультимедійними технологіями, лабораторіями та європейським студентським сервісом. Яскравим підтвердженням цього стало відкриття у виші високотехнологічного знімального павільйону, лабораторії майбутнього SPACE-STUDIO "ПоплавОК".

поплавський
Фото: прес-служба

Креативний простір для студентів призначений для фото- і відеозйомок телевізійних проєктів, музичних кліпів, ТікТоків. Новітні технології дозволяють реалізувати різноманітні проєкти і втілити будь-які ідеї.

1671112116-3886.jpg
Фото: прес-служба

Михайло Поплавський, презентуючи студентам студію, акцентував: "Місія університету культури – вести за собою креативну, амбітну та перспективну молодь, яка творитиме новітню історію України! Ми об'єднали найпрогресивніших та найталановитіших студентів країни і створили всі умови для реалізації їхніх творчих амбіцій. Розробили Інноваційний Діджиталізований Університет, що увібрав найкращі спеціальності! Дякую за ваш вибір, довіру та визнання!".

відео дня
поплавський
Фото: прес-служба

Як стало відомо, кількість вступників до університету культури у 2022 році зросла більше ніж на 50 відсотків у порівнянні з минулим роком. Це є результатом вдалої маркетингової стратегії, іміджевої комунікації та зірковому професорсько-викладацькому складу університету.

1671112157-7606.jpg
Фото: прес-служба

До речі, за результатами рейтингу університет культури є лідером Топ-10 найкращих культурно-мистецьких закладів вищої освіти України другий рік поспіль (2021/2022 рр.)

рейтинг закладів освіти

"Вступна кампанія 2022 року в умовах воєнного стану була непростою, та ми впоралися із цим завданням, і це є нашою спільною перемогою на освітньому фронті.

Нині ситуація на освітньому ринку – стабільно напружена. Але в нас достатньо досвіду і можливостей, щоб ефективно працювати і відповідно реагувати на виклики часу. Стратегічну ініціативу, яку започатковано, потрібно потужно розвивати, ми не маємо збавляти темп, планка піднята дуже високо. Успіху досягає той, хто на кілька кроків випереджає час", – підкреслив Михайло Поплавський.

В університеті культури презентували творчу лабораторію майбутнього SPACE-STUDIO
Фото: прес-служба

2023 рік ректор ЗВО проголосив - Роком інновацій в університеті культури та презентував присутнім у залі стратегію розвитку з цілями та діями, серед яких: запровадження модернізованих освітніх програм, діджиталізація освітнього процесу – "Університет у смартфоні", створення бази відеолекцій, автоматизація університету культури через SRM-систему, запуск метавсесвіту та VR-освіти, тримати курс на створення університету майбутнього.

В університеті культури презентували творчу лабораторію майбутнього SPACE-STUDIO
Фото: прес-служба

"Університет культури чекає на амбіційних, талановитих, неординарних і креативних абітурієнтів 2023. Сьогодні успіху досягають ті, у кого є внутрішній потенціал, стрижень, характер, мета та воля до перемоги! Саме це формує образ студента університету культури!

Я мрію, щоб в Україні було модно вчитися в українських університетах.

Щоб талановиті, успішні молоді випускники вузів залишалися в Україні!

Успішні українці – успішна Україна!

Тримаймо разом українську хвилю!" – зазначив Михайло Поплавський.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти