У Святогірську за програмою "Велике будівництво" відкриють госпіталь для реабілітації військових

13 липня 2021, 15:56
Основні будівельні роботи вже завершено, в новому корпусі підводять комунікації та готуються встановлювати нове обладнання.
У Святогірську за програмою

У Святогірську Донецької області завершують будівництво корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини для учасників і ветеранів АТО/ООС. Він зможе одночасно приймати 180 осіб, повідомляє пресслужба Донецької ОДА.

Корпус зводять на території КНП "Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська" за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". У відділенні працюватимуть реабілітологи, масажисти та психологи.

Основні будівельні роботи вже завершено, в новому корпусі підводять комунікації та готуються встановлювати нове обладнання.

відео дня

"Це різноманітні тренажери, в тому числі тренажери, які будуть працювати і в басейні, діагностичне обладнання, магнітно-резонансний томограф. Ультразвукова діагностика проводитиметься на найсучаснішому обладнанні, а також рентген-служба, лабораторні дослідження. Зараз ми проводимо підготовку фахівців, які зможуть працювати із цим обладнанням", - розповів директор департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації Володимир Колесник.

На закупівлю нового обладнання з бюджету виділили понад 34 млн гривень.

Нагадаємо, цього року в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" відбувається масштабна реконструкція приймальних відділень. За словами координатора програми, заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, протягом 2021-го буде відкрито 177 оновлених відділень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти