У столичних школах можуть продовжити канікули - КМДА

21 жовтня 2021, 19:13
Під час засідання штаб розгляне посилення карантинних заходів у Києві - школярам хочуть продовжити канікули.
Школа
Канікули у школярів Києва можуть продовжити / REUTERS

Завтра під час засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій мають намір розглянути питання продовження канікул у школах дошкільних навчальних закладах, повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Під час засідання штаб розгляне посилення карантинних заходів у Києві. Що стосується транспорту - КМДА не планує його закривати, він продовжить роботу в звичайному режимі.

"Ми точно завтра будемо обговорювати це питання. Зараз точно не можу дати якусь більш конкретну інформацію. Транспорт ми точно не будемо закривати, він буде працювати в звичному для себе режимі. У нас є на сьогодні приклади, які вже діють в Україні, в частині роботи установ та організацій. Ми проаналізуємо кращі варіанти і будемо точно їх застосовувати, в тому числі і світову практику", - заявив Поворозник.

відео дня

читайте такожПила горілку прямо в школі: у Дніпрі вчителька молодших класів прийшла на уроки п'яною і била дітей

Як зазначив перший заступник голови КМДА, штаб також вирішуватиме, чи продовжувати канікули в школах і дошкільних навчальних закладах.

"Я не виключаю прийняття рішення про продовження канікул", - додав Поворозник.

Раніше, в Міністерстві освіти прокоментували роботу навчальних закладів в "червоній" зоні карантину. В якому випадку школи перейдуть на дистанційне навчання, читайте в матеріалі: Як працюватимуть школи в "червоній" зоні і чи буде видаленка: у МОЗ дали відповідь.

Під час канікул важливо організувати спільне дозвілля з дитиною і провести час максимально продуктивно провести час. Ви можете зробити слайм в домашніх умовах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти