У рамках "Великого будівництва" новий вантовий міст у Запоріжжі підсвітять кольорами українського прапора

10 грудня 2021, 15:27
У рамках

Новий вантовий міст у Запоріжжі, який зводять за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", оснастять лампами, що підсвічуватимуть споруду кольорами державного прапора. Про це повідомила Facebook-сторінка Укравтодору.

"Флагман Національної програми відновлення мостів обладнаємо патріотичним LED–освітленням. Лампи на вантах, пілонах та інших елементах штучної споруди уночі світитимуться синім та жовтим кольором", - розповіли у держустанові.

За словами заступника керівника Служби автодоріг у Запорізькій області Олександра Горбаня, в даний момент тривають роботи із влаштування підсвітки на елементах мосту, зокрема на опорах. Завершити усі роботи та запустити нове освітлення планується у січні.

"В Україні мости так ще не освітлювали", - резюмував Горбань.

Нагадаємо, вантовий міст є частиною інженерного ансамблю Запорізьких мостів, який створюється в рамках ініційованої Президентом Володимиром Зеленським програми "Велике будівництво". Нова магістраль матиме протяжність 9,1 км, включаючи шість розв’язок, 26 штучних споруд та чотири позакласних мости.

У рамках

Як заявляв раніше Президент Зеленський, цього року програма "Велике будівництво" розпочала роботи на 245 штучних спорудах по всій Україні. Серед ключових проєктів, які стартували цьогоріч – зведення нового мосту через Дніпро у Кременчуці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти