У відповідь на звернення Мінінфраструктури до Міжнародного союзу залізниць росію і білорусь відсторонили від участі в організації

5 березня 2022, 18:42
У відповідь на звернення Мінінфраструктури до Міжнародного союзу залізниць росію і білорусь відсторонили від участі в організації

У відповідь на звернення Міністерства інфраструктури України до Міжнародного союзу залізниць росію і білорусь відсторонили від участі в організації до повернення мирної ситуації в Україні. Про це повідомили в Міністерстві інфраструктури України.

У відомстві нагадали, що 2 березня були направлені офіційні листи до 11 найбільших та найвпливовіших організацій світу в сфері авіаційного, морського, залізничного транспорту, а також будівництва та туризму щодо вжиття необхідних заходів із закриття для країни-агресора авіаційного простору, доступу до морських портів, а також виключення рф зі складу міжнародних організацій.

"Сьогодні надійшла офіційна відповідь від Міжнародного союзу залізниць (UIC) про відсторонення російської та білоруської залізниці від участі в організації до повернення мирної ситуації в Україні. UIC повідомили, що слідкують за ситуацією та виразили солідарність з Українською залізницею у складні для країни часи", - зазначили в МІУ.

відео дня

Міжнародний союз залізниць (Union internationale des chemins de fer) — всесвітня асоціація торговельно-економічного співробітництва між основними суб'єктами міжнародного залізничного сектора. Союз заснований у 1922 році, штаб-квартира знаходиться в Парижі, членами UIC є 204 організації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти