В ОП заявили, що питання водопостачання в Миколаєві буде вирішене у найближчі дні

12 травня 2022, 10:51
В ОП заявили, що питання водопостачання в Миколаєві буде вирішене у найближчі дні

В Миколаєві, де з середини квітня почалися проблеми з водою через пошкодження водогону внаслідок ворожих обстрілів, підключають альтернативні джерела централізованого водопостачання. Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко в ефірі телеканалу "Рада".

За його словами, за ініціативою Офісу Президента, Кабмін виділив кошти для того, щоб зробити іншу систему водопостачання в Миколаєві.

"Як мені доповідали, вже починається набір води в систему, а паралельно робиться нова система зі скважинами", - сказав він.

відео дня

Тимошенко запевнив, що питання водопостачання в Миколаєві буде остаточно вирішене вже найближчими днями.

Він також зауважив, що днями в ОП будуть готові "персональні" каталоги кожної області, які стануть основою перемовин з закордонними партнерами у питанні повоєнного відновлення українських міст.

"Вже попередні розмови були, вони проходять практично щодня. Країни зголошуються бути "кураторами" регіонів, можна це так назвати. Ми над цим працюємо, і я думаю, що вже найближчим часом буде комюніке з результатами, і ми будемо переходити до іншого етапу відновлення", - розповів Тимошенко.

Нагадаємо, раніше заступник керівника ОП повідомив, що для підготовки плану відновлення та модернізації країни, по кожній області формують 14 кластерів інфраструктури, що потребують відновлення чи модернізації

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти