В ОП закликають медиків повідомляти про невиплату підвищеної зарплати

8 лютого 2022, 11:23
В ОП закликають медиків повідомляти про невиплату підвищеної зарплати

​Президент Володимир Зеленський ініціював підвищення зарплатні медикам, починаючи з цього року.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. В багатьох закладах лікарям та молодшому медичному персоналу за січень нараховано нову базову заробітну плату, додав він.

Хоча на центральному рівні зроблено все необхідне, в регіонах ще є над чим працювати, наголосив Тимошенко.

відео дня

"Надходить багато звернень з областей, що головні лікарі примушують медиків переходити на неповні ставки. Це неприпустимо!", - заявив заступник керівника ОП.

Під час селекторної наради, проведеної для керівників регіонів, Тимошенко наголосив, що люди не мають відчувати незручності через недоліки роботи на місцях.

Він додав, що міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко вже перевіряє особисто, якою є ситуація в лікарнях по країні. І сам пообіцяв доєднатися до цих перевірок.

"Звертаюсь до всіх лікарів та медичних працівників, якщо ви не отримали підвищену зарплату або вас примушують перейти на неповну ставку, будь ласка, пишіть мені в особисті повідомлення, зазначайте заклад та населений пункт, де не виконали доручення Президента України", - написав Тимошенко у Facebook.

Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко повідомив про те, що в рамках програми президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні збудовано 200 приймальних відділень в опорних лікарнях та 600 повноцінних амбулаторій.

#великебудівництво #програмазеленського #медики

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти