На Одещині завершили "Велике будівництво" чергової ділянки траси Р-33

13 серпня 2021, 16:08
Всього у 2021 році на трасі Р-33 буде відремонтовано 3 ділянки загальною протяжністю 35 км.
На Одещині завершили

В Одеській області компанія "Автомагістраль-Південь" завершила ремонт ділянки траси Р-33 Вінниця - Турбів - Гайсин - Балта - Велика Михайлівка протяжністю 9 км.

Цей відрізок став вже другим, відновленим у поточному році в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляється на офіційній сторінці програми "Велике будівництво" у Facebook.

Відремонтована ділянка траси розташована між селами Ангелінівка і Розалівка Роздільнянського району і межує з раніше відновленим відрізком, що з'єднує Розалівку з селом Степанівка.

відео дня

Всього у 2021 році на трасі Р-33 буде відремонтовано 3 ділянки загальною протяжністю 35 км. Ще на двох ділянках протяжністю 43 км наразі ведуться проєктні роботи.

Минулого року "Автомагістраль-Південь" вже відремонтувала 77 км дороги Р-33 Вінниця - Турбів - Гайсин - Балта - Велика Михайлівка на семи ділянках.

На Одещині завершили

Повне завершення ремонту траси Р-33 заплановано на 2022 рік.

На Одещині завершили

Нагадаємо, раніше заступник керівника Офісу Президента, координатор програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що до кінця 2023 року в Україні планується відновити всю мережу доріг державного значення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти