У Нацраді по ТБ розповіли про "скабіївщину" і чому потрібно відібрати ліцензію у каналу"Наш"

27 серпня 2021, 11:05
Ті, хто стоїть за каналом, як розповіла голова Нацради з теле- і радіомовлення Ольга Герасим'юк, "запустили шалену хейтерську хвилю".
Наш
Логотип каналу "Наш" / скріншот з YouTube

В ефірі каналу "Наш" антиукраїнська пропаганда звучить симптоматично і систематично і регулярно перетворюється на відверту "скабєєвщину" (на прізвище одіозної російської пропагандистки Ольги Скабєєвої). Про це заявила керівник Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим'юк, повідомляє Укрінформ.

"Якраз нещодавно ми прийняли рішення про скасування ліцензії для телеканалу" НАШ "- саме за "скабіївщину"", – сказала вона.

Ті, хто стоїть за каналом, як розповіла голова Нацради, "запустили шалену хейтерську хвилю, щоб просто дістати особисто кожного з нас, хто голосував за рішення про передачу до суду справи про позбавлення цього каналу ліцензії".

відео дня

Проте, каже Герасим'юк, Нацрада продовжуватиме протистояння.

читайте такожYouTube заблокував "канали Медведчука"

Нагадаємо, раніше, 19 серпня, в Нацраді з питань телебачення і радіомовлення повідомили, що звернуться до суду для анулювання ліцензії каналу "НАШ" (належить проросійському політику Євгену Мураєву).

У партії "Слуга народу" прокоментували ситуацію. Там нагадали, що "НАШ" вже 14 разів притягували до відповідальності за розпалювання ненависті і ворожнечі, тому анулювання ліцензії – єдиний вихід.

З іншого боку, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков має іншу думку - він вважає, що не можна карати телеканали за думки, які озвучують гості в прямих ефірах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти