У Маріуполі студенти можуть отримати додаткові стипендії: подробиці

7 травня 2021, 16:20
Додаткові стипендії отримають понад 1100 студентів.
студент

Фахівці Центру кар'єри "Метінвест" в рамках стипендіальної програми провели профорієнтаційні зустрічі зі школярами випускних класів у Маріуполі.

Учням розповіли, як вибрати професію, отримувати стипендію від "Метінвесту", а потім і побудувати кар'єру на підприємствах компанії.

Мета програми - популяризувати серед школярів робітничі професії і наситити ринок затребуваними професіоналами.

відео дня

За словами регіонального менеджера центру кар'єри "Метінвест" Яніни Войцеховської, майбутні молоді фахівці зможуть отримати додаткову стипендію від групи і зроблять крок до успішної кар'єри.

"Фахівці робітничих професій дуже затребувані на підприємствах Групи "Метінвест". І ті хлопці, які покажуть своє прагнення стати кращими в професії, будуть обов'язково працевлаштовані", - заявила Войцеховська.

Вже восени 2021-го додаткову стипендію від "Метінвесту" у розмірі від 700 до 1,2 тис.грн зможуть отримати студенти I-IV курсів п'яти навчальних закладів-партнерів підприємств компанії. Це Маріупольське вище металургійне професійне училище, Маріупольський центр профтехосвіти, Маріупольський професійний ліцей автотранспорту, Маріупольський професійний машинобудівний ліцей, Маріупольський політехнічний професійний коледж ПДТУ, які підписали Меморандум про співпрацю.

На першому курсі стипендію від "Метінвесту" отримають всі, хто вибере професії та спеціальності, що беруть участь у стипендіальній програмі. А вже починаючи з другого курсу, наявність і розмір стипендії будуть залежати від успішності студента.

"Ця програма дуже цікава, тому що є кар'єрне зростання і можливість отримувати хорошу зарплату", - підкреслив один з учнів спеціалізованої школи №66.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти