У Маріуполі з'являться нові кисневі станції

3 березня 2021, 13:26
19
Кисневі станції будуть сучасними і абсолютно безпечними.
У Маріуполі з'являться нові кисневі станції

Група "Метінвест" профінансує установку кріосистем біля трьох лікарень в Маріуполі - № 1, 4 і 9, що дозволить підключити 345 додаткових точок доступу до прямої подачі кисню. Таким чином можна буде виключити витрати на перевезення і доставку на повторне заповнення кисневих балонів.

Як повідомили в прес-службі "Метінвесту", в газифікаторах рідкий кисень буде автоматично переводитися в газоподібний стан і в такому вигляді розподілятися по кислородопроводам.

Такі кисневі станції будуть абсолютно безпечними: їх обладнають камерами відеоспостереження та диспетчерськими пунктами з цілодобовим чергуванням оператора. Також буде спрацьовувати система оповіщення у випадках, якщо тиск в системі знизиться або впаде запас кисню.

відео дня

"Фонди Ріната Ахметова і Вадима Новинського спільно з групою "Метінвест" практично з нуля побудували кисневу інфраструктуру в лікарнях, що приймають підступних хворих", - розповіла в.о. директора з персоналу і соцвопитувань меткомбінату імені Ілліча Групи "Метінвест" Олена Кондалова.

З 2020 року інвестиції компанії в кисневу інфраструктуру Маріуполя склали понад 72 млн грн. За ці кошти облаштували в лікарнях майже 700 ліжок з прямою подачею кисню.

Крім того, меткомбінат імені Ілліча спільно з Фондом Ріната Ахметова передав маріупольським лікарням 206 тисяч кубометрів кисню на суму 11,5 млн грн. Для лікування хворих COVID - 19 було поставлено 183 тисячі кубометрів газу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти