У Києві в супермаркеті охоронець побив жінку без сертифіката про вакцинацію

2 січня 2022, 14:08оновлено 5 січня 2022, 09:15
За словами очевидців, жінка зовсім не змогла пред'явити сертифікат про вакцинацію. Також у записі видно, що вона була без захисної медичної маски.
Супермаркет
У Києві в супермаркеті охоронець побив жінку без сертифіката про вакцинацію / ua.depositphotos.com

В одному з супермаркетів столиці Києва стався конфлікт між охоронцем і відвідувачкою. Відео інциденту опублікував "Київський треш" у месенджері Telegram.

За словами очевидців, жінка не змогла пред'явити сертифікат про вакцинацію. Також у записі видно, що вона була без захисної медичної маски. Охоронець зробив дамі зауваження, а потім накинувся і почав бити.

Решта відвідувачів просто спостерігали за всім, що відбувається в торговому залі супермаркету, до б'ються підійшов тільки другий охоронець.

відео дня

Чим закінчилася бійка, на даний момент достовірно невідомо.

читайте такожОдин удар: у супермаркеті повному покупців сталася жорстока бійка

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві в одному з супермаркетів на вулиці Берковецькій стався конфлікт між клієнткою і охоронцем.

Співробітник охорони зробив жінці зауваження і зажадав, щоб вона одягла маску, клієнтка нібито відмовилася. Почалася бійка. Чоловік кілька разів вдарив жінку в голову. Один удар був таким сильним, що покупниця впала.

29 липня в київському метро також сталася жорстока бійка між двома пасажирами. Причиною конфлікту стала захисна маска, яку вирішив не надягати один з пасажирів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти