У Києві відкривають для відвідування Маріїнський палац: час роботи і ціна

31 серпня 2020, 20:59оновлено 1 вересня 2020, 01:04
Дату візиту попередньо потрібно бронювати на сайті.

У Києві з 4 вересня відкривати для відвідування Маріїнський палац. Побувати в церемоніальній резиденції президента можна буде в п'ятницю, суботу та неділю з 10:00 до 17:00.

Як повідомляє прес-служба глави держави, рекомендується попередньо забронювати дату і час свого візиту на сайті.

Перед початком екскурсії потрібно придбати квиток і можна гуляти по резиденції глави держави 45 хвилин.

Вартість квитка:

  • загальна ціна - 150 грн;

  • пільговий - 75 грн;

  • діти до 7 років - безкоштовно.

Щочетверга Маріїнський палац можуть відвідати шкільні групи, для них проведуть екскурсії. Програма розроблена екскурсоводами з урахуванням віку, класу і специфіки досліджуваного історичного періоду.

"Цей палац має довгу і складну історію. Але це також частина української історії. І я вважаю, правильно відкрити двері палацу для всіх людей, всіх українців, щоб кожен зміг торкнутися сторінок цієї історії: іноді драматичних, а іноді - видатних", - заявив президент Володимир Зеленський.

читайте такожМармур, басейн і ліфт: опубліковані фото резиденції Зеленського в Конча-ЗаспіНагадаємо, раніше глава МОЗ Максим Степанов озвучив правила, за якими працюватимуть дитячі заклади з 1 вересня.

Як раніше повідомлялося, в Івано-Франківську через коронавірус продовжили канікули в школах - діти будуть вдома до 11 вересня. При цьому дистанційного навчання не буде.

Зазначимо, керівник МОЗ Максим Степанов розповів про початок навчальний процес у школах в умовах адаптивного карантину в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти