У Києві авто на шаленій швидкості влетіло в маршрутку: є загиблі та постраждалі

9 жовтня 2021, 23:19
Точна кількість постраждалих поки невідома. Щонайменше двоє людей загинуло.
У Києві авто на шаленій швидкості влетіло в маршрутку: є загиблі та постраждалі
Момент масштабної ДТП у Києві потрапив на відео / скріншот

Увечері в суботу, 9 жовтня, на Броварському проспекті біля станції метро "Лісова" сталася серйозна аварія за участю маршрутки та легкового автомобіля. На момент ДТП в маршрутці були пасажири.

Як повідомляють у Telegram-каналі "ДТП. Києва", маршрутний автобус №322 Київ-Бровари зіткнувся з легковиком. Маршрутка протаранила стовп, перекинулася й буквально розкололася. Як стверджують очевидці, звук від удару було чутно аж на метро Чернігівська.

У соцмережах пишуть, що внаслідок аварії щонайменше дві людини загинули, кількість постраждалих ще уточнюється. На місці працюють рятувальники ДСНС, медики, поліція, проїзд ускладнений.

відео дня

Раніше Главред писав про інше божевільне смертельне ДТП у столиці. Водій Ford Fusion не впорався з керуванням, наїхав на бордюр і протаранив паркан. Його пасажирка, що знаходиться в салоні, отримала дуже серйозні травми в результаті аварії, і померла в кареті "швидкої".

Як пізніше стало відомо, чоловік 21-річної пасажирки втік після ДТП, залишивши травмовану дружину лежить на асфальті. Чоловік, як і його брат – водій легковика Ford Fusion, був у стані алкогольного сп'яніння. На місце події приспіли охоронці, аби надати допомогу. Проте автомандрівники, бувши п'яними, влаштували з ними бійку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти