У центрі Києва знищили старовинну будівлю

11 квітня 2021, 20:27
Будівля знаходилася на вулиці Симона Петлюри, 29 (колишня Безаківська) та була зведена в кінці XIX-го століття.
У центрі Києва знищили старовинну будівлю
У центрі Києва знесли історичну будівлю

У центрі Києві біля залізничного вокзалу знесли старовинний Прибутковий будинок Уткіна. Столична прокуратура відкрила справу за цим фактом, але вже після того, як історичну будівлю знесли.

Будівля знаходилася на вулиці Симона Петлюри, 29 (колишня Безаківська) і була зведена в кінці XIX-го століття.

"Шевченківською окружною прокуратурою міста Києва здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за зверненням громадської організації за фактом самовільного проведення будівельних робіт, а саме демонтажу будинку Уткіна по вул. Симона Петлюри в Шевченківському районі міста Києва", - йдеться в повідомленні прокуратури в Facebook.

У центрі Києва знищили старовинну будівлю
  • Раніше Главред писав про те, що Музей історії запорізького козацтва, закритий через аварійність в 2015 році, незабаром знову зможе приймати гостей. Наступним кроком стане відновлення туристичного потенціалу острова Хортиця в Запоріжжі, заявив голова облдержадміністрації Олександр Старух.
  • Це стане можливим завдяки президентській програмі "Велика Реставрація", повідомив він. Незабаром Хортиця стане справжньою перлиною України. Сучасним, комфортним і безбар'єрним простором для культури і туризму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти