У лікарнях Маріуполя з'явилися нові кисневі станції

30 квітня 2021, 15:00
Кріостанції позбавили медиків від необхідності частої заміни балонів.
У лікарнях Маріуполя з'явилися нові кисневі станції

Група "Метінвест" інвестувала в установку в міській лікарні №4 в Маріуполі нової кріогенної газорозподільної станції. Це дозволило підключити 60 додаткових кисневих точок для хворих COVID-19.

Аналогічні системи вже працюють ще в двох лікарнях Маріуполя. Така установка в міськлікарні № 4 створює тижневий запас рідкого кисню. Так, заправляти бочку кріосистеми потрібно набагато рідше, ніж балони з газоподібним киснем.

За місяць роботи нова система подачі кисню добре показала себе в експлуатації, повідомив співробітник МК "Азовсталь" Євген Рябов.

відео дня

"Кріостанція дозволила медикам мати великі запаси кисню і позбавила від необхідності частої заміни балонів", - зазначив він.

"З установкою автоматизованих кисневих кріосистем нам вдалося збільшити число кисневих точок вдвічі, зробивши кисневу терапію максимально доступною для хворих коронавірусом", - додав директор з персоналу та адміністрації "Азовсталі" Іван Голтвенко.

Нагадаємо, з початку пандемії в 2020 році і до сьогодні інвестиції "Метінвесту" в будівництво, утримання та обслуговування кисневої інфраструктури лікарень в Маріуполі склали понад 72 млн грн. Завдяки цьому облаштували 700 лікарняних ліжок з прямою подачею кисню.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти