У Білій Церкві скоро завершиться "Велике будівництво" сучасного ЦНАПу

14 січня 2022, 12:34
У Білій Церкві скоро завершиться

У Київській області незабаром має розпочати роботу сучасний ЦНАП, здатний обслуговувати всіх мешканців та підприємців Білоцерківського району.

Як повідомляє Київська ОДА, підрядна організація повністю завершила підготовчі та демонтажні роботи у будівлі, замінила вікна, на 90% утеплила фасад та покрівлю і розпочала роботи з підсилення по поверхах.

Роботи виконуються у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво". Загальна вартість проєкту – майже 93 млн грн.

відео дня

"Минулого року ми розпочали на Київщині реалізацію масштабного проєкту — створення ЦНАПу в Білій Церкві. Це економічно-соціальний об’єкт, який реконструюється у рамках "Великого будівництва". І він матиме такі потужності, щоб охопити послугами всіх жителів Білоцерківського району. Йдеться про понад 220 тисяч осіб і більш ніж 20 тисяч місцевих підприємців", — підкреслив перший заступник голови ОДА Дмитро Назаренко.

Після відкриття ЦНАП працюватиме у форматі "прозорого офісу".

Нагадаємо, що у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" в Україні вже зробили 200 нових шкіл, понад 150 дитячих садків, 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони та 25 басейнів та десятки інших об'єктів соціальної інфраструктури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти