В анексованому Криму затопило трасу, яка веде до Керченського мосту

12 серпня 2021, 22:36
Місцева "влада" пояснила підтоплення "рясними опадами". На даний момент об'їзд організували у напрямку села Леніно-село Іллічова.
В анексованому Криму затопило трасу, яка веде до Керченського мосту
У Криму затопило трасу Таврида / ТАСС

У четвер, 12 серпня, в анексованому Криму підтопило трасу Таврида, яка веде до Кримського мосту - рух ускладнений, був організований об'їзд, повідомляє Крим.Реалії.

Місцева " влада "пояснила підтоплення "рясними опадами". Наразі об'їзд організували у напрямку села Леніно - село Іллічова.

Так звана "влада" Криму оголосила штормове попередження на півострові на два дні - 13 та 14 серпня через прогноз щодо погіршення погодних умов.

відео дня

Зазначимо, що так звана траса Таврида йде від "Кримського моста" на сході півострова через центральний Крим до Севастополя.

читайте такожСаміт щодо повернення Криму в Україну: у Путіна вибухнули погрозами на адресу учасників заходу

Погода в Україні-про що раніше повідомляв Главред:

Як повідомляв Главред, раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Також Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо проливним дощем.

Прийдешньої зими українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти