В Україну прийде несподіване різке похолодання

12 серпня 2021, 22:02оновлено 13 серпня 2021, 09:37
Похолодання в Україні триватиме кілька днів, а наступного тижня знову повернеться спекотна погода.
Погода
Погода в Україні буде небезпечною / goodfon.ru

Погода в Україні у п'ятницю 13 серпня, очікується досить прохолодною. За прогнозом синоптиків, температура повітря опуститься на кілька градусів у всіх областях країни.

На сході країни очікуються короткочасні дощі і грози в Дніпрі, Луганській і Донецькій областях. В інших містах без істотних опадів, можливий сильний вітер і хмарність. Вночі в регіоні від +13 до +17 градусів, вдень очікується від +25 до +27 градусів.

На півдні України буде сухо і сонячно, вітер посилиться до штормових значень. Вночі в регіоні очікується від +16 до +20 градусів, вдень стовпчики термометрів покажуть від +26 до + 29 градусів. У Криму можлива гроза і сильний вітер, вночі +18 +20 градусів, вдень до +25 +27 градусів.

На півночі країни опади не прогнозуються, але очікується зниження температури і сильний вітер. Вночі в регіоні від +12 до +14 градусів, вдень прогріється до +25 +27 градусів.

У західній частині України синоптики прогнозують різке зниження температури повітря вночі до +10 +13 градусів. Сильний вітер. Температура повітря від +23 до +26 градусів.

У центрі країни опади не прогнозуються, очікується хмарна погода і сильний вітер. Вночі від +12 до +15 градусів, вдень до +25 + 27 градусів.

читайте такожПрикмети на 13 липня: що не можна робити і як не потрапити в біду

У Києві 13 серпня без істотних опадів, вітер північно-західний, до 12 м/с. вночі в столиці від +13 до +15 градусів, вдень прогріється до +25 +27 градусів.

В Україну прийде несподіване різке похолодання

Похолодання в Україні триватиме кілька днів, а наступного тижня знову повернеться спекотна погода.

читайте такожП'ятниця 13: чим так страшна, прикмети і що відбувається в цей день

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

Як повідомляв Главред, раніше народний синоптик Леонід Горбань озвучив прогноз погоди в Україні на осінь 2021. За його словами, вже в другій половині вересня почнуться дощі і похолодає. Крім того, сніг в 2021 році випаде рано.

Також Горбань розповів, якою буде погода в Україні до кінця літа. За його словами, нам доведеться пережити пекельну спеку і сильну бурю. А закінчиться літо проливним дощем.

Прийдешньої зими українців очікує багато снігу і морози на початку і кінці сезону, а лютий так і взагалі обіцяє бути "лютим", можливі навіть бурани.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти