Помер колаборант, якого підстрелили партизани в Новій Каховці

6 серпня 2022, 17:30оновлено 6 серпня 2022, 18:33
Його везли з пораненням до окупованого Криму, але вже не довезли.
Коллаборант из Новой Каховки Виталий Гура
Помер колаборант Віталій Гура, якого підстрелили партизани в Новій Каховці/ Facebook Віталія Гури

"Заступник голови" окупаційної адміністрації Нової Каховки Віталій Гура, якого підстрелили партизани, помер, коли його намагалися транспортувати з пораненням.

Про це повідомив український журналіст Денис Казанський. Він зазначив, що колаборанта намагалися відвезти до окупованого Криму, але в дорозі той відправився на "той світ".

"Гауляйтер Нової Каховки Віталій Гура, в якого сьогодні стріляли партизани, помер. Його намагалися врятувати та везли до Криму, але не довезли", – написав Казанський.

відео дня
Умер коллаборант Гура
скрін

Пізніше колаборант Стремоусов заявив, нібито Гура ще не загинув, а перебуває у важкому стані в реанімації.

Проте незадовго після цього інформація про смерть Гури таки підтвердилася – російські пропагандистські ЗМІ повідомили про це з посиланням на слова представників окупаційної "влади" на Херсонщині.

Раніше повідомлялося, що у захопленій окупантами РФ Новій Каховці Херсонської області стріляли в "заступника голови місцевої адміністрації" Віталія Гуру. Про нову акцію відплати українських партизанів на захоплених територіях повідомили спочатку пропагандистські ресурси РФ. Гура потрапив до лікарні і його стан оцінювали як важкий.

Нагадаємо, нещодавно у Каховці, яку окупували російські військові, місцеві партизани підірвали автомобіль колаборанта. Ним виявився кримінальний елемент Віталій Єфименко.

Дивіться онлайн новини Херсона:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти