Укравтодор запускає систему E-ROAD для контролю всіх етапів "Великого будівництва"

27 травня 2021, 11:57
45
Укравтодор хоче забезпечити фундамент для прийняття управлінських рішень на основі даних.
Укравтодор запускає систему E-ROAD для контролю всіх етапів 'Великого будівництва'
Стало відомо про нововведення в Укравтодорі / Пресслужба

Укравтодор продовжує реформу керування якістю доріг та запускає єдину систему E-ROAD, яка збиратиме весь масив даних та дозволить підвищити ефективність на всіх етапах робіт.

Про нововведення у Facebook повідомляє пресслужба агентства.

"Наша мета – забезпечити фундамент для прийняття керівних рішень на основі даних, data-based policies. За планами та стратегіями має стояти наука", - говорять в Укравтодорі.

відео дня

Система E-ROAD збиратиме всі дані: від планування і розробки проєктів, документообігу та фінансування до інтерактивних даних щодо кожної ділянки дороги або мосту при реалізації програми Володимира Зеленського "Велике будівництво".

"Завдяки використанню оперативних та об’єктивних даних у E-ROAD контроль за використанням коштів, дотримання термінів робіт стає ще більш жорстким. Інформація у системі оновлюється щодня, завдяки чому оперативність прийняття рішень замовниками робіт зростає", - пояснює агентство.

Укравтодор запускає систему E-ROAD для контролю всіх етапів 'Великого будівництва'
/ Пресслужба

Система дозволить перейти від формату паперової документації та вертикалі інспектор – регіональна Служба автомобільних доріг – Укравтодор до прямого і миттєвого обміну інформацією та аналізу даних. При тому не лише для будівництва та ремонту, а й утримання доріг.

E-ROAD оброблятиме дані зі зважувальних комплексів WIM щодо потоку транспортних засобів та здійснених порушень в розрізі годин або днів і навіть допоможе знайти порушника за номерним знаком.

"Поки система E-ROAD – лише для внутрішнього користування, однак Укравтодор працює над додатковим функціоналом для громадян, завдяки якому ті зможуть брати участь у процесах контролю за ремонтом доріг", - запевняють в агентстві.

Раніше координатор "Великого будівництва", заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко заявляв, що в рамках інфраструктурної програми Володимира Зеленського за найближчі два роки відремонтують всю мережу загальнодержавних доріг (понад 20 тисяч км).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти