Український житловий комплекс заслужив дві нагороди міжнародного конкурсу

10 грудня 2021, 09:00оновлено 12 січня 2022, 12:32
42
У листопаді журі International Property Awards офіційно оголосило результати конкурсу цього року. Серед переможців двічі прозвучала назва українського житлового комплексу Edeldorf Hills, який переміг у двох номінаціях - "Residential High Rise Development" і "Apartment / Condominium".
Український житловий комплекс заслужив дві нагороди міжнародного конкурсу

Міжнародне журі впливового конкурсу в галузі нерухомості оцінило зусилля українського девелопера Futura Hata зі створення стильного проекту, архітектура та інтер'єри якого втілюють естетику сучасної розкоші. Вишуканий стиль внутрішніх просторів житлового комплексу та його фасадів продиктовано бажанням створити безкомпромісний маніфест нової розкоші і самим місцем, де знаходиться комплекс — це легендарний район Києва, Царське Село на Печерську. Завдяки розташуванню житловий комплекс подарує своїм жителям види на основні символи столиці України - Дніпро, Києво-Печерська лавра, монумент "Батьківщина-мати", найбільший прапор нашої країни в Європі, Маріїнський парк, Парк Вічної Слави, Ботанічний сад. П'ять найголовніших київських парків побачать жителі і гості комплексу з вікон і тераси на вершині Edeldorf Hills. Крім панорамного майданчика, на верхній терасі розміщені басейн, майданчик для занять йогою, відкритий кінотеатр, зона барбекю. Дитячі та спортивні майданчики, зона відпочинку, парк розташувалися на нижній терасі. У Edeldorf Hills, на висоті третього поверху, буде реалізований водоспад - з висоти шести метрів вниз падатимуть потоки прозорої води. І все це в оточенні атмосферних київських пейзажів, які ні на хвилину не дадуть забути, що комплекс знаходиться в столиці України.

Обидві вежі будуть облицьовані крафтовою плиткою. Будинки з блакитно-зеленого керамограніта з ефектом окисленої міді, навколо якого розкинулися зелені Печерські парки та сади. Ближче до верху веж керамограніт поступиться місцем склу і будівлі ніби розчиняться в повітрі. Збалансоване з навколишнім середовищем архітектурне рішення розробив Юрій Удальцов, Baust Architects.

відео дня

Міжнародна команда, яка скрупульозно створює проект Edeldorf Hills - це особливість проекту Edeldorf Hills. Ландшафтний дизайн панорамних терас створила студія Ldesign. Світловий дизайн спроектував Микола Каблука, Expolight. Дизайн лобі і холів запропонували бюро Yodezeen. Дизайн інтер'єрів пентхаусів, які отримали нагороду International Property Awards в номінації "Apartment / Condominium", - Міланська студія Lazzarotti Associati, що спеціалізується тільки на преміальних інтер'єрах. Futura Hata вибирали кожного з партнерів проекту довго і ретельно. Також ретельно партнери шукали і знаходили єдині в своєму роді рішення в архітектурі і дизайні Edeldorf Hills. Lazzarotti Associati запропонували унікальні інтер'єри пентхаусів площею до 120 квадратних метрів, на яких зібрана унікальна колекція найкращого, що пропонує сучасна індустрія розкоші – посуд і світильники міланських модних будинків Roberto Cavalli Home і Fendi Casa, меблі португальського бренду Brabbu, побутова техніка німецької компанії Miele, італійський мармур Antolini Marmi.

Edeldorf Hills запропонує мешканцям сервіс 360 градусів 24/7, до якого вони звикли, зупиняючись в готелях тільки преміум класу. Сервіс в Edeldorf Hills включає в себе виклик таксі, допомогу в ремонті, бронь ресторанних столиків і квитків в театр, доставку продуктів, зустріч гостей та інші послуги.

У Edeldorf Hills розташовані спортивний зал, басейн, відкритий панорамний майданчик, а також концептуальні ресторан і кафе. В Edeldorf Hills реалізуються передові рішення в енергозберігаючих технологіях і продумана багаторівнева система охорони. Мешканці будинку зможуть собі дозволити розкіш не думати про свою безпеку. Однак основна розкіш, яку надасть їм Edeldorf Hills - це життя в стильних просторах, які створили Міланські дизайнери, чия інтуїція та досвід були відточені роками роботи в преміальному сегменті. Відточені, щоб створити ефектні інтер'єри Edeldorf Hills.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти