Український метал застосовується в складних проєктах у всьому світі - Метінвест

26 квітня 2021, 10:46оновлено 26 квітня 2021, 21:53
52
Метал з України конкурентний у світі через високу якість і низьку ціну.
Український метал застосовується в складних проєктах у всьому світі - Метінвест

Український метал застосовується в найбільш складних проектах у всьому світі в умовах жорсткої конкуренції. Про це розповів УНІАН директор з маркетингу гірничо-металургійної групи "Метінвесту" Роман Курашев.

Зокрема, метал "Метінвесту" використовувався для будівництва сакофагу над 4-м енергоблоком Чорнобильської АЕС.

"У складних проектах ми конкуруємо зі світовими грандами в металургійній галузі, такими як Voestalpine, ThyssenKrupp, ArcelorMittal. Ми дуже раді, що нам вдається брати участь в таких знакових об'єктах, і немає ніяких забобонів з приводу українського металу. Ми давно вже побороли цей бар'єр, і наші замовники чітко розуміють, що якщо це метал "Метінвесту", то це гарантія якості, гарантія виконання зобов'язань", - сказав Курашев.

відео дня

За його словами, рівень оснащення як Маріупольського заводу "Азовсталі", так і інших підприємств компанії дозволяє забезпечувати виробництво прокату за найжорсткішими вимогами, завдяки чому метал "Метінвесту" використовувався для реалізації проекту з будівництва стометрової арки безпеки над 4-м енергоблоком Чорнобильської АЕС і в інших складних проектах.

"Метал, який виробляється в Україні, служить в найскладніших і знакових об'єктах по всьому світу. Наприклад, з нашого металу побудували одну з найвищих будівель в Європі – Лондонський The Shard, кілька культурних знакових об'єктів в Нью-Йорку, найбільші круїзні судна. Наш бренд, наша репутація як постачальника дуже складних марок стали відомі у всьому світі", - резюмував він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти