Українець "поховав" дружину, щоб втекти від військової служби

17 березня 2022, 09:59
674
Чоловік намагався покинути Україну.
Українець 'поховав' дружину, щоб втекти від військової служби
Українець "поховав" дружину, щоб втекти від військової служби / facebook.com/DPSUkraine

На Закарпатті прикордонники Чопського загону викрили 37-річного киянина, який намагався виїхати за межі України обманним шляхом.

Чоловік разом з двома дітьми прямував через пункт пропуску "Малий Березний, повідомили у прес-службі Держприкордонслужби.

"Під час перевірки документів він заявив, що самостійно виховує двох синів у зв'язку зі смертю дружини. На контроль разом з іншими документами він представив свідоцтво про смерть, видане на початку березня цього року. Перевіряючи документи, у інспектора виникли сумніви щодо дійсності свідоцтва про смерть. Бланк свідоцтва та печатка не відповідали встановленому зразку", - йдеться в повідомленні.

відео дня

В ході поглибленої перевірки факт підробки документа був підтверджений.

читайте такожЗеленський оголосив про призов резервістів в особливий період: звернення президента"Чоловікові відмовили в перетині кордону. З пункту пропуску йому довелося вибути у супроводі слідчого Нацполіції. У діях чоловіка є ознаки правопорушення ст. 358 ККУ "підробка документів, печаток, штампів і бланків, їх збут, використання підроблених документів", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Раніше повідомлялося, що чоловік призовного віку заліз у бебі-бокс, щоб у коробці виїхати з України за кордон, але його виявили прикордонники.

Повідомляється, що інцидент стався на кордоні з Молдовою. Саме там, у пункті пропуску Росошани, прикордонники Чернівецького загону звернули увагу на автомобіль Renault, в якому їхала жінка з двома своїми дітьми.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти