Українців без COVID-щеплення не пустять у транспорт: кого не торкнуться нові правила

12 жовтня 2021, 18:17
У МОЗ зробили важливе уточнення щодо міжрегіональних перевезень.

Тернопіль, автобус
Нові правила набирають чинності з 21 жовтня / ternopilcity.gov.ua

Нові правила перевезень пасажирів між регіонами, які почнуть діяти з 21 жовтня, не стосуватимуться неповнолітніх пасажирів.

З такою заявою виступив Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, повідомили в пресслужбі відомства.

відео дня

"Діти до 18 років зможуть користуватися громадським транспортом в поїздках між регіонами без пред'явлення негативних тестів на COVID-19 і сертифікатів або міжнародних свідоцтв про щеплення. Для дітей старше 12 років залишається обов'язкове правило використовувати захисні маски під час перебування в громадських місцях, зокрема транспорті", — пояснив Ляшко.

Без щеплення або тесту в автобус не пустять

11 жовтня на засіданні Кабінету Міністрів посилили правила для пасажирських перевезень в регіонах, де встановили "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епіднебезпеки - з 21 жовтня всі пасажири та водії міжрегіональних перевезень повинні мати негативний ковід-тест або щеплення.

читайте також"Обходять імунітет від вакцини": інфекціоніст назвав найнебезпечніші штами коронавірусуРаніше ми писали, що в Україні під час нового можливого локдауна, швидше за все, уряд не рекомендуватиме обмежувати функціонування міського громадського транспорту

Припинення функціонування міського громадського транспорту не дає додаткового епідеміологічного впливу, розповів головний санітарний лікар Ігор Кузін

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти