Ідуть в запої: у лавах окупантів зросла непокора офіцерам і міжетнічні конфлікти

2 серпня 2022, 22:22
У війську країни-агресорки РФ почався розбрат – загарбники все більше зловживають алкоголем, лізуть в бійки та перестрілки і не слухаються командирів.

российские военные алкоголь
У лавах окупантів через алкоголь зросла непокора офіцерам і міжетнічні конфлікти/ ua.depositphotos.com

Російські загарбники почали частіше зловживати алкоголем.

Через це загострюється розбрат у лавах окупантів – особовий склад починає демонструвати непокору своїм командирам. Крім цього, зростає кількість міжетнічних конфліктів, повідомляє Генштаб Збройних сил України.

Також зазначається, що армія країни-агресорки Росії продовжує втрачати на фронті багато своїх військових.

"Противник продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці. Серед російських окупантів фіксується збільшення фактів зловживання алкоголем, як наслідок – непокора офіцерському складу та міжетнічні конфлікти", – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 2 серпня.

Раніше повідомлялося, що російські солдати на тимчасово окупованій Херсонщині панікують в очікуванні наступу ЗСУ. Від відчаю буряти та росіяни стріляють один в одного. Командир взводу бригади Богуна Андрій розповів, що причиною цьому є те, що росіяни кидають представників нацменшин із так званих республік на найбільш гарячі напрямки.

Нагадаємо, російські загарбники масово відмовляються воювати в Україні, адже бояться повернутися додому "вантажем 200". Черговий такий випадок стався з ротою однієї з дивізій окупантів, яка вважається елітною. Брати зброю до рук відмовилася ціла рота Кантемирівської танкової дивізії ворога.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти