Ціла рота елітної дивізії армії РФ відмовилася воювати в Україні – розвідка

31 липня 2022, 10:18
Солдати усі до одного відмовилися від контракту і сказали, що не візьмуть зброю до рук.

Российские военные, российские оккупанты
Ціла рота елітної дивізії армії РФ відмовилася воювати в Україні – розвідка/ Reuters

Російські загарбники масово відмовляються воювати в Україні, адже бояться повернутися додому "вантажем 200". Черговий такий випадок стався з ротою однієї з дивізій окупантів, яка вважається елітною.

Брати зброю до рук відмовилася ціла рота Кантемирівської танкової дивізії ворога. Про це розповіли джерела у розвідці журналістам "24 каналу".

відео дня

Йдеться про 2-гу роту згаданої дивізії. Солдати усі разом відмовилися від контракту і засвідчили, що не підуть воювати.

Як зазначають у розвідці, ті солдати дивізії, які все таки вирушать на війну, знімають техніку з консервування і вантажать боєкомплекти. Проте у них дуже низький моральний дух – вони налякані і бояться зустрічі зі Збройними силами України.

Раніше повідомлялося, що окупанти у ніч на неділю, 31 липня, масовано обстріляли Миколаїв. Обстріл відбувався, зокрема, і з застосуванням касетних снарядів. Мер міста зазначає, що ця атака була найсильнішою за весь час. Внаслідок неї була зруйнована низка об’єктів і пошкоджені житлові будинки.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) розповіли, що російські окупанти найближчим часом можуть зосередитися на тому, щоб проводити наступ на Бахмут і навколо Донецька. Загарбники хочуть захопити якомога більше позицій у Донецькій області до запланованих так званих "референдумів" у вересні.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти