Загроза повторення Бучі: Ейдман назвав нову мету Кремля в Україні

7 серпня 2022, 14:20оновлено 7 серпня 2022, 17:48
Окупанти РФ переслідуватимуть українських партизанів і тих, хто зберігає українську ідентичність, впевнений Ігор Ейдман.
Росія, армія, РФ, війська
Російський аналітик розповів про нову мету Кремля в Україні / t.me/DIUkraine

На сьогодні навряд чи можна очікувати на півдні України повторення російськими окупантами геноциду, на зразок Бучі, заявив російський соціолог і публіцист Ігор Ейдман.

Як підкреслив він в ході чату в Главреді, навесні в російських військах був повний бардак, проте зараз у Кремля мета - анексія територій, і йому невигідно "розпускати своїх мародерів, щоб не налаштовувати місцеве населення проти Росії".

"Тому поки що Кремль буде тримати в узді своїх ухарів, мародерів і бандитів, яких пригнав в Україну. Звичайно, злочини будуть, але навряд чи вони будуть такими масовими, як у Бучі", - зазначив соціолог РФ.

Разом з тим він вважає, що злочини ра**истів будуть спрямовані проти українських партизанів, неугодних, тих, хто зберігає українську ідентичність.

"Що стосується того, про що все це мародерство говорить. Як відомо, переважна більшість контрактників, які зараз воюють і мародерят в Україні, найняті і залучені з бідних, навіть жебрацьких регіонів Росії, з маленьких містечок, тобто це бідні люди з низьким рівнем освіти, низьким рівнем культури, високим рівнем алкоголізму і наркоманії, які в житті не бачили нічого, крім батьків-алкоголіків і таких же друганов-хуліганів. Тому вони свої звичні "культурні" практики поширюють і на цю злочинну війну проти України", - додав Ейдман.

Війна в Україні

У Генштабі Збройних сил України раніше заявили, що Росія відправляє свої війська до північно-східних районів Херсонської області. Ворог перекидає туди велику кількість військової техніки і зброї. В українському командуванні вважають, що загарбники можуть піти в наступ в глибину території, щоб спробувати перевести ЗСУ в оборону.

Тривають бої на Донбасі. Окупанти сконцентрували свої зусилля в районах Бахмута та Авдіївки. Загарбники намагаються створити умови для захоплення Соледара з Бахмутом з метою відтиснення армії України від західної околиці Донецька.

Дивіться онлайн новини Миколаєва

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти