Вдарив у скло з розгону: у Фастові чоловік ні з того, ні з сього атакував машину копів

10 липня 2021, 13:14
Нападник намагався втекти, але його спіймали.
Вдарив у скло з розгону: у Фастові чоловік ні з того, ні з сього атакував машину копів
Чоловік розбив машину копів і намагався втекти / скріншот

У Фастові на Київщині поліцейські затримали чоловіка, який з невідомих причин вночі розбив скло службового автомобіля патрульних і вдарив копа.

У Міністерстві внутрішніх справ повідомляють, що інцидент стався під час складання поліцією протоколу про правопорушення на залізниці.

"На Привокзальній площі близько 3:00 ночі 34-річний місцевий житель в нетверезому несподівано кинувся до співробітників поліції, розбив скло службового авто і вдарив по обличчю одного з правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Після цього, нападник спробував втекти від копів і втекти з місця події, проте ті його затримали в порядку статті 208 КПК.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 345 (погроза або насильство щодо співробітника правоохоронного органу) ККУ. Запобіжний захід затриманому обиратиме суд.

Нагадаємо, раніше у Херсоні водій BMW збив пішохода на нерегульованому переході. Винуватець зник з місця ДТП. Аварія сталася 30 червня, близько 22 години, на вулиці Перекопській. Пішохід помер у лікарні. З'ясовано, що автомобіль належить діючому співробітнику патрульної поліції.

За даним фактом розпочато службове розслідування. Підозрюваного в ДТП вже відсторонили від виконання службових обов'язків.

Також курйозний випадок стався у Варшаві. Українець, який грубо порушив правила дорожнього руху і ледь не збив пішоходів, тікав від місцевих поліцейських і відбивався від них вогнегасником.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти