Вдала розвідка спецзагону ЗСУ: пів дивізіону ППО РФ рознесли на трухляву – деталі

21 травня 2024, 21:54
1270
Три ЗРК було уражено наприкінці квітня - на початку травня, четвертий "Бук" було знищено днями.
ЗРК
/ Колаж: Главред, Фото: mil.in.ua, pixabay

Оператори 3-го окремого полку Сил спеціальних операцій (ССО) за три тижні розбили пів дивізіону зенітно-ракетних комплексів "Бук" російських окупантів.

Це сталося на одному з операційних напрямків, ідеться в повідомленні ССО в Telegram-каналі.

Уточнюється, що три ЗРК було уражено наприкінці квітня - на початку травня. Четвертий "Бук" воїни ССО знищили днями.

відео дня

"Під час розвідувальних дій оператори виявили місце розташування "Бука". По ворожій цілі оперативно нанесено вогневе ураження ударним дроном. Зазначимо, що це одна з останніх новітніх розробок, що надійшла на озброєння Сил спеціальних операцій. Результат точної роботи ССО - палаючі залишки російського заліза", - ідеться в повідомленні.

Раніше в ДПСУ назвали ймовірний напрямок атаки РФ. Протяжність кордону з РФ тільки в Сумській області - понад 560 кілометрів, нагадав Андрій Демченко.

Раніше військовий експерт Роман Світан розкрив плани окупантів на Харківщині. Після невдач у росіян немає позитивних відомостей зі східного фронту, нагадав Роман Світан.

У Зеленського назвали головну мету російського наступу на Харківщині. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив про те, що ескалація на фронті на Харківщині - це спроба Росії захопити ще хоча б маленьку частину територій для поліпшення своїх позицій перед тим, як Україна позбудеться дефіцитів у зброї та техніці.

Що таке Сили спеціальних операцій ЗСУ

ССО - окремий рід сил у складі Збройних сил України. До його складу входять частини спеціального призначення та підрозділи інформаційно-психологічних спеціальних операцій, які комплектуються спеціально навченими фахівцями. Вони мають спеціальні спроможності у сферах розвідки, прямих акцій та військової підтримки для виконання складних, небезпечних, подекуди політично чутливих операцій, що проводяться командуванням ССО.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти