У жовтні Київстар ТБ покаже ексклюзивний серіал про українських прикордонників

2 вересня 2024, 11:57
22
Київстар ТБ анонсує вихід українського серіалу "Прикордонники", який з'явиться на платформі кіно та телебачення 1 жовтня
У жовтні Київстар ТБ покаже ексклюзивний серіал про українських прикордонників

Платформа кіно та телебачення Київстар ТБ, яка має найбільшу відеобібліотеку українського контенту, незабаром поповниться новим ексклюзивом. Уже за місяць, 1 жовтня, відбудеться ексклюзивна диджитал-прем'єра першого українського серіалу про курсантів "Прикордонники".

"Ми продовжуємо підтримувати українське кіновиробництво та розширювати нашу бібліотеку ексклюзивного відеоконтенту. Україна має чимало героїчних історій, які надихають вітчизняних кінематографістів: про МНСників, медиків, поліцейських, наших військових. Прикордонники — перші, хто зустрів ворога зі зброєю під час повномасштабного вторгнення. Вони виграли час і це відіграло важливу роль при обороні країни в перші дні вторгнення росії. Саме тому для нас як для української платформи кіно та телебачення дуже важливо, аби історії про героїв побачило якомога більше українських глядачів", — розповів СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

24 серії розповідають історію курсантів Національної академії Державної прикордонної служби України. Події починаються напередодні повномасштабної війни з росією, у 2021 році, коли вони тільки вступають на навчання та знайомляться зі своїм суворим наставником — героєм АТО Іваном Криницьким. Він за власною методикою робить з вчорашньої "дворової шпани" справжніх бойових офіцерів.

відео дня

"Прикордонники" — це серіал про дружбу, закоханість, підступи, жарти – все те, що притаманне молодим людям, які проходять етап становлення особистості та вибору власних цінностей та орієнтирів.

Виробництвом стрічки займалася креативна команда, в доробках якої найпопулярніші проєкти франшизи "Скажене весілля" та "Скажені сусіди" — ДАЛІ БУДЕ ФІЛМЗ спільно з телеканалом НТН. До слова, під час зйомок серіалу творча команда тісно співпрацювала з Національною академією Державної прикордонної служби України. Та надавала консультації, локації для зйомок, а її курсанти навіть були серед акторів масових сцен.

"Прикордонники – складова частина сил оборони України, яка має своїх героїв і нам дуже важливо було показати в серіалі, що цими героями таки стають, а не народжуються. Цим релізом спільно з Київстар ТБ ми запускаємо і велику промокампанію фільму, аби залучити більше глядачів до перегляду теми прикордонників – чоловіків та жінок, які з 2014 року і до сьогодні боронять нашу Батьківщину", — коментує команда продакшену ДАЛІ БУДЕ ФІЛМЗ.

Дивитися серіал "Прикордонники" можна в додатку Київстар ТБ на будь-якому пристрої або відкривши платформу кіно та телебачення у браузері.

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин українського та світового контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує для перегляду ексклюзивні проєкти. Платформа нараховує понад 430 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 000 фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Київстар ТБ доступна для всіх операторів мобільного зв'язку в Україні та всіх інтернет-провайдерів. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі"Кіно для ТБ".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти