У Зеленського пояснили, чому його з Єрмаком відправили у Феофанію

12 листопада 2020, 15:39оновлено 12 листопада 2020, 22:33
Ситуацію прокоментував радник Андрія Єрмака Михайло Подоляк.
Зеленський, Єрмак
Володимир Зеленський та Андрій Єрмак (праворуч) / УНІАН

Михайло Подоляк, радник керівника офісу президента, пояснив, чому президент Володимир Зеленський та керівник ВП Андрій Єрмак, які заразилися коронавірусом, був госпіталізований в лікарні Феофанія.

Про це чиновник розповів у коментарі Телеграм-каналу Політика країни. Подоляк заявив, що Феофанія перебуває у віданні Державного управління справами.

"Тут є спеціально обладнана закрита палата з комунікаційними можливостями. Бо ізоляція тривала, а працювати треба щодня і багато через онлайн, потрібен спецзв'язок. У резиденції її треба було б обладнати спішно, що не раціонально і затратно. Плюс - обов'язково треба ставити лікарський пост. За протоколом, це необхідно. Логічно, що працювати потрібно з обладнаного місця", - заявив чиновник.

За словами Подоляка, Зеленського "не перевозили в лікарню". Він переїхав туди сам "виходячи з потреб управлінської та лікарської логістики".

"Все це стосується і голови офісу. У нього ж немає квартири зі спецобладнанням. Але очевидно, що випасти на два тижні з операційного управління, а ізоляція ділильна, - категорично неприпустимо. Тому спеціальна палата з комунікаційним обладнанням і робочий режим 24/7", - підсумував він.

читайте такожМендель заразилася COVID-19 раніше Зеленського - ЗМІ

COVID-19 на Банковій - що було раніше:

  • У понеділок, 9 листопада, стало відомо про зараження інфекцією коронавірусу президента України Володимира Зеленського.
  • Також COVID-19 діагностували й у глави офісу президента Андрія Єрмака.
  • ЗМІ повідомляли, що прес-секретар президента Юлія Мендель теж заразилася коронавірусом. Однак 12 листопада вона спростувала дані відомості.
  • Радник Єрмака Михайло Подоляк 12 листопада заявив, що президент Володимир Зеленський і глава ОП Андрій Єрмак госпіталізовані до Феофанії, де проходять лікування від коронавірусу.
  • Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель розповіла, що президент перебуває в лікарні з 10 листопада. Вона уточнила, що у глави держави, легкі симптоми COVID-19 – Зеленський продовжує роботу.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти