У ЗСУ буде шанс відбити південь України і зірвати "референдум" окупантів: Жданов назвав головну умову

22 квітня 2022, 11:05
Україні можна буде готуватися до подальшого контрнаступу, вважає військовий експерт.
військові України, ВСУ
У ЗСУ буде шанс відбити південь України і зірвати "референдум" окупантів / Фото Reuters

Битва за Донбас вплине на долю півдня України. Якщо ЗСУ витримають і отримають перемогу на Донецькому напрямку – тоді можна говорити про звільнення Південного регіону.

Військовий експерт Олег Жданов в ефірі 24 каналу зазначив, що якщо Україна вистоїть і повністю нівелює наступальний потенціал Росії, то можна буде готуватися до подальшого контрнаступу.

Як пояснив військовий експерт, після перемоги на Донецькому напрямку Збройним Силам варто взяти невелику оперативну паузу для перегрупування військ і починати 3-й етап війни - перейти в контрнаступ.

відео дня

"У разі успіху на Донбасі ми зможемо перейти в контрнаступ на півдні і зірвати підготовку референдуму, який окупанти там оголосили на 1 травня", – зазначив Жданов.

читайте також"Гарматне м'ясо" для захоплення Донбасу: РФ перекидає 20 тисяч найманців - The GuardianРаніше секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данилов заявив про те, що великий наступ російської армії на Східному фронті ще не почалося.

Також повідомлялося, що битва за Донбас стане вирішальною в російсько-українській війні. Найближчі два-три тижні будуть "критичними" для ходу бойових дій. Таку думку озвучив військовий експерт Джастін Крамп.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти