"Тільки початок": експерт розповів, як довго в Криму будуть вибухи

20 серпня 2022, 15:33оновлено 20 серпня 2022, 16:10
У Криму, пояснює Коваленко, є ще багато військових об'єктів, які ЗСУ доведеться вразити перед деокупацією півострова.
Кримський міст, російські окупанти
У Криму ще багато військових об'єктів, які ЗСУ доведеться вразити перед деокупацією / Колаж фото Reuters

Щоб почати деокупацію Криму, Україні спочатку потрібно буде звільнити Херсонську та Запорізьку області. Таку думку в інтерв'ю Главреду озвучив блогер, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

"Зараз ми бачимо саме вогневий вплив на об'єкти російських окупаційних військ на тимчасово окупованому півострові Крим з метою нівелювання їх можливостей щодо забезпечення не стільки передових підрозділів, скільки навіть тих, які розміщені в тилу Лівобережної Херсонщини. А це означає І нівелювання можливостей забезпечення всіх підрозділів, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України на південному плацдармі", - говорить Коваленко.

За його словами, об'єктів, які потрібно знищувати на окупованому півострові, дуже багато. І нещодавні вибухи - тільки початок.

"Цих об'єктів досить велика кількість і знаходяться вони майже на всій території півострова Крим - такі є як в північній частині Криму, так і в південній, західній, східній, центральній. Тому ЗСУ ще багато чого треба зробити, хоча офіційних повідомлень про те, що саме ЗСУ мають відношення до вибухів, немає", - сказав блогер.

І додав, що поки ЗСУ звільнятимуть Запорізьку та Херсонську області, на тимчасово окупованому півострові відбуватимуться такі інциденти.

Удари по Криму - новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти